Vriendenhuis Nooitgedacht

Middelweg 45

4196 JG Tricht

OPENBAAR VERVOER, LOPEN of OV-FIETS, VANAF STATION GELDERMALSEN
Regiotaxi: Je kunt vervoer regelen via www.versis.nl (tel. 088-6557750). De prijs kun je bij het reserveren vragen. Vraag ook aan welke kant van het station de taxi aankomt.  

 

Lopen: 25 minuten. Verlaat het station, aan de kant van restaurant Eten & Drinken, ga meteen linksaf, loop de fietsenstalling door en volg het fietspad (daar mag je lopen, wel graag links houden) tot aan de treinbrug over de Linge. Loop de brug over en ga linksaf, de spoorwegovergang over. Loop rechtdoor tot de kruising, blijf de weg (die met een buiging schuin naar rechts gaat) volgen: dat is de Middelweg. Loop de Middelweg af, passeer het bordje ‘einde Tricht’ en loop tot aan een klein tuincentrum aan je linkerhand. Het huis daar vlak voor is Vriendenhuis Nooitgedacht.

 

Je kunt ook een route nemen die 10 minuten langer duurt, maar wel erg mooi is. Ga dan bij de kruising niet de Middelweg op, maar ga linksaf de Lingedijk op. Loop door tot de eerste weg rechts, de Middelweg, sla rechtsaf en loop door tot het voetbalveld, sla rechtsaf, naast het kleine tuincentrum staat Vriendenhuis Nooitgedacht.

 

Fiets: je kan ook een OV-fiets huren

 
MET DE AUTO
LET OP:

-  Mogelijk functioneert je Tom Tom functioneert niet goed bij Mariënwaard

-  Wil je niet langs kleine weggetjes rijden, rij dan via Geldermalsen (zie beschrijving 'vanuit Nijmegen' hieronder)

 

Vanuit Utrecht / Amsterdam: neem op de A2 afslag 14 (Beesd), onderaan de afslag is een rotonde, neem de eerste afslag rechtsaf. Direct over de spoorbaan links onder de A2 doorrijden. Volg verder aanwijzigingen vanuit Den Bosch.

 

Vanuit Rotterdam: ga op het verkeersplein Deil de A2 op richting Utrecht. Neem afslag 14 (Beesd) en volg de aanwijzing onder Den Bosch.

 

Vanuit Den Bosch: neem op de A2 afslag 14 (Beesd), onderaan de afslag linksaf, volg de weg nogmaals links. Bij splitsing van de snelweg rechts aanhouden, de Banweg op. De Banweg gaat over in de Dwarssteeg met een kleine slinger links-rechts, volg deze weg tot de spoorwegovergang. Vlak voor de spoorwegovergang rechtsaf de Brugstraat in, langs het spoor. Deze weg volgen tot in het plaatsje Tricht. Na een aantal versmallingen is er een afslag naar rechts, de Weistraat. Neem deze afslag en volg de weg tot een T-splising, ga daar linksaf. Op nr. 45 naast het tuincentrum vind je Vriendenhuis Nooitgedacht.

 

Vanuit Nijmegen: neem afslag 30 (Geldermalsen), bovenaan de afslag rechts richting Geldermalsen volgen. Bij eerste rotonde rechtdoor, spoorweg over, bij volgende rotonde driekwart-linksaf slaan. Bij weer de volgende rotonde een kwart-rechtsaf slaan, richting centrum. Tweemaal bij stoplicht rechtdoor op de Rijksstraatweg. Aan het eind van de weg (T-splitsing) linksaf richting Culemborg, brug over de Linge overgaan en bij de volgende rotonde driekwart-linksaf slaan richting Tricht. Volg de weg tot over het spoor, bij de splitsing Lingedijk–Middelweg rechts aanhouden, de Middelweg op. Doorrijden tot je het dorp weer uit bent. Op nr. 45 naast het tuincentrum vind je Vriendenhuis Nooitgedacht.