De vreugde van loslaten

 

Tijdstip

18 januari 2019 19.00 tot 20 januari 17.00

Locatie

Vriendenhuis Nooitgedacht, Tricht

 

In samenwerking met de Stichting Leven in Aandacht

 

Beschrijving

Misschien zijn we verstrikt in onze plannen, werk en gehaaste manier van leven. Of in ideeën over wat we nodig hebben om gelukkig te zijn, eens, ooit, in de toekomst. Of misschien zijn we geblokkeerd door verdriet, boosheid en angst. Hierdoor is het lastig om vrede en geluk aan te raken. In dit weekend kijken we wat loslaten voor ieder van ons betekent. Wat zou je willen loslaten? Hoe kan de beoefening hierbij helpen?

Dit weekend is een retraiteweekend in de Plum Village traditie met de gebruikelijke meditatie-oefeningen, zoals zit- en loopmeditatie, eten in stilte, delen, Edele Stilte (stilteperiode vanaf halverwege de avond, de nacht en ochtend t/m ontbijt).

Voor wie: iedereen is welkom. Enige ervaring met meditatie is prettig. 

Begeleiders: Marjolijn van Leeuwen, dharmaleraar en Maria Ruiters, lid van de Orde van Interzijn

Data en tijden: Je bent welkom vanaf vrijdag 18 januari, om 19.00 uur. Het programma begint om 20.00 uur. We eindigen op zondag 20 januari om 17.00 uur.

Locatie: Vriendenhuis Nooitgedacht in Tricht. Lees meer over de faciliteiten aldaar. Kort tevoren sturen we nog een routebeschrijving en een carpoollijst.

Kosten: € 60,00. Na afloop wordt Dana gevraagd voor zowel het Vriendenhuis als voor de begeleiders van het weekend. Voor studenten en mensen in een vergelijkbare inkomenssituatie is een reductietarief beschikbaar: € 45.

Aanmelden: Je kunt je aanmelden op deze website via de website van Stichting Leven in Aandacht.
Je inschrijving is definitief na betaling. Je kunt annuleren tot 2 weken voor de aanvang van de bijeenkomst. Je ontvangt dan de inschrijfkosten retour minus 25% administratiekosten. 
Het maximum aantal deelnemers is 20.