Lidmaatschap Vriendenhuis 

De woongroep bestaat op dit moment uit Marjolijn en Paula, de vriendengroep uit een kerngroep die op de website genoemd wordt, met daaromheen een grote groep niet op de website bij naam genoemde mensen.

 

Een belangrijk onderdeel van "wonen in aandacht"  is het Vriendenhuis waar activiteiten in de traditie van Thich Nhat Hanh kunnen worden georganiseerd. In de afgelopen 7 jaar heeft het Vriendenhuis zich zo ontwikkeld dat er bijna elk weekend activiteiten zijn. Iets waar we erg trots op zijn.

Doordat Paula een fijne partner is tegengekomen is er nu plaats/ruimte gekomen voor nieuwe impulsen/mensen/initiatieven/doorontwikkeling.
Als Vriendenhuis woongroep  staan wij daarom open voor verandering en overname van lidmaatschap aandelen. Dat kan op vele manieren denken wij, ook in vormen die wij zelf (op dit moment) niet kunnen verzinnen. 

 

Wil je zelf de (door)ontwikkeling op je nemen in het Vriendenhuis, mail dan naar woneninaandacht@hotmail.com . Voorwaarde is wel dat je stevig geworteld bent in de traditie van Thich Nhat Hanh.