Iedereen die langskomt hier in Nooitgedacht beschouwen wij als vriend. Met elkaar genieten we van Nooitgedacht en maken we het mogelijk dat velen hier kunnen oefenen in de traditie van Plumvillage.

 

Een aantal vrienden komen regelmatig bij elkaar om activiteiten binnen Nooitgedacht te coördineren en vooruit te plannen, de zogenaamde Vriendengroep. De Vriendengroep faciliteert veel van de retraites en vormt samen een lichaam met   vele armen die Nooitgedacht ook op andere manieren dragen. Hieronder stellen we ons voor.

 

Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen en krijgen gelukkig vaak versterking van andere sanghavrienden. Wil je ons ook komen helpen? Stuur dan een mailtje naar: woneninaandacht@hotmail.com

 

Barbara Muhs, die zich inzet in de tuin en ervan houdt om kleine plekjes in de tuin stap voor stap om te vormen in een bloemenperkje.

Jorieke Rijsenbilt, lid van de Orde van Interzijn, zet zich ook in voor de tuin en houdt zoveel van zingen dat ze daar vast nog eens een mooie retraite over gaat geven.

Maria Ruiters, lid van de Orde van Interzijn, die met plezier helpt bij vervoer- en faciliterende taken rond retraites.

Marjolijn van Leeuwen, Dharmaleraar, een van de oprichters van Nooitgedacht, doet de was, verzorgt de website en fotografeert graag, wat je terug kan zien op onze blog.

Tineke Spruytenburg, lid van de Orde van Interzijn en aspirant Dharma leraar. Haar passie is de gezinssangha dus houdt zij Nooitgedacht kind- en ouders/naasten - vriendelijk. Zij verzorgt eveneens de website van Nooitgedacht.

Paula van Pijpen, lid van de Orde van Interzijn en ook een van de oprichters van  Nooitgedacht. Is vol enthousiasme actief in de tuin en bij de klussen en zorgt ervoor dat de financiën elk jaar weer kloppen.